Conectează-te cu noi

Sport

De la extaz la agonie! Unirea Dej a avut 2-0 la pauză cu Gloria Buzău, dar a pierdut! – FOTO

Publicat acum

pe

De la extaz la agonie! Deși a condus cu 2-0 la pauză, echipa de fotbal Unirea Dej a cedat cu 2-4 partida împotriva Gloriei Buzău, din a cincea etapă din Liga 2. Meciul s-a disputat sâmbătă, cu începere de la ora 12, pe Stadionul Municipal Dej.

Denis Golda a deschis scorul în minutul 17. Vârful cu numărul 7 pe tricou a primit în centrul careului și, deși era înconjurat de mai mulți adversari, a împins balonul în plasă, din 5 metri, printre picioarele lui Greab. Până la pauză, Golda (‘35) și Ad. Pop (‘39) au ratat două ocazii mari de a dubla avantajul Unirii de pe tabelă.

Cu cinci minute înainte de a se intra la vestiare, Greab l-a lovit violent pe Golda în gât și centralul a indicat penalty. Alex Piftor și-a asumat execuția de la punctul cu var și a transformat în dreapta portarului buzoian, astfel că scorul pauzei a fost 2-0.

După reluare, Golda (‘48, ‘59) a irosit două șanse de a tranșa jocul. S-a făcut în schimb 2-1, căci Șerban (‘63) a redus din diferență cu un șut plasat, de la 25 de metri. Câteva secunde mai târziu, Ciocan a scăpat singur cu Greab, însă nu a fructificat din 5 metri. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, Dumitrache (‘83) a egalat la doi, cu capul, Radic (‘84) a făcut 2-3, iar Pervan (90+3) a stabilit scorul final, 2-4.

Lovitura de start a fost dată simbolic de Ștefan LEȘ, fost jucător al Unirii Dej în perioada 1969-1982. Acesta a evoluat ca extremă stângă în tricoul alb-albastru.

Primul ”11”: R. Pop – Zamfirescu, D. Pop, Chira, Negrea, Șuteu (‘85 Kereki), Stancovici (‘85 Pruteanu), Ad. Pop, Ciocan, Golda (‘70 Fulga), Piftor (‘61 Blaj). Rezerve neutilizate: Chindriș – Geană, Cătinean, Ciuciulete, Scocîlcă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER