Conectează-te cu noi

Eveniment

DEJ | Beat și fără haine pe el, scandal monstru în plină stradă – VIDEO

Publicat acum

pe

Englez beat scandal DejUn cetățean englez a făcut în această după-amiază un scandal monstru pe o stradă din Dej. La fața locului a intervenit o ambulanță, iar mai apoi și polițiștii.

Alcoolul i-a dat mari bătăi de cap unui cetățean englez astăzi, într-un local din cartierul Ocna Dej. Acesta, cuprins de efectul bahic, a făcut scandal, și-a dat hainele jos, iar mai apoi s-a întins pe betonul din fața terasei respective, dezbrăcat, în văzul tuturor trecătorilor.

Speriați de reacția bărbatului, personalul localului a sunat imediat la 112. În scurt timp a intervenit o ambulanță, însă din cauza faptului că bărbatul era recalcitrant, în sprijin a fost solicitat și un echipaj al Poliției.

Pentru că cetățeanul englez nu a vrut sub nicio formă să stea pe targă, personalul medical, alături de polițiști, l-au dus pe propriile picioare până la ambulanță, acesta fiind transportat ulterior la spital. După ce se va trezi din beție, bărbatul va avea de dat explicații oamenilor legii pentru scandalul făcut.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER