Conectează-te cu noi

Eveniment

TRAGEDIE – Un tânăr din Dej și tatăl său AU MURIT ÎNECAȚI în Marea Neagră

Publicat acum

pe

inecat la mare

Tragedie fără margini pentru o familie din Dej. Un tânăr în vârstă de 17 ani și tatăl său au murit înecați în mare. Din păcate, trupul adolescentului nu a fost încă găsit.

Un apel la 112 a anunțat astăzi că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Dej, a fost scos inconștient din apă, în Mangalia, în zona restaurantului Laguna. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au declarat decesul acestuia. Bărbatul ar fi intrat în apă în ciuda avertizărilor lansate de salvamari, care au arborat steagul roşu (interdicţie de scăldare).

În jurul orei 15, în aceeași stațiune, fiul său în vârstă de 17 ani a dispărut și el în marea agitată. Tânărul din Dej, elev la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, a fost căutat atât de scafandri ISU, cât și de scafandri de mare adâncime de la Centrul de Scafandri din Constanța, conform purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță. Trupul acestuia nu a fost încă găsit.

”Sufletule… eu încă sunt şocată de vestea ce am primit-o mai devreme. Refuz să cred că ai plecat aşa repede dintre noi.. îți mulțumesc pentru prezența ta în viața mea şi a celor din jur! Ai fost o persoană minunată, mereu cu zâmbetul pe buze. Zbor lin! Dumnezeu să te odihnească în pace” – unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a tânărului din Dej.

”Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei nedrepte a celui care a fost un prieten . I-am cunoscut, i-am apreciat, l-am admirat! Vom ramane vesnic in amintirea noastra! Suntem alaturi de familiile indoliate. Sincere condoleante familiei”, a scris altcineva.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER