Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DEJ | Bicicliștii dejeni, marș tăcut în memoria bicicliștilor răniți sau uciși în trafic

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Miercuri, 15 mai, începand cu ora 19:00, Asociația Club Sportiv „Dejul Pedalează” organizează la Dej cea de-a doua ediție a „Marşului Tacerii”, eveniment comemorativ dedicat amintirii bicicliștilor uciși sau răniți în trafic.

Întâlnirea participanților va fi în Piața Bobâlna, la ora 18:30. Potrivit organizatorilor, marșul va dura aproximativ treizeci de minute și va străbate zona centrală, dar și o parte din cartierul Dealul Florilor.

Traseul concret este: Pța. Bobâlna -> str. 1Mai -> str. Avram Iancu -> str. Ecaterina Teodoroiu -> str. Dobrogeanu Gherea până în fată la Carrefour și retur pe str. Dobrogeanu Gherea -> str. Ecaterina Teodoroiu – str. Avram Iancu -> str. Regina Maria -> str. 1 Mai -> sens giratoriu Spital -> str. Mărășești -> str. Gheorghe Șincai -> fântâna arteziană -> Pţa. Bobâlna.

Recomandarea este ca participanții să fie îmbrăcați în alb, de asemenea, plimbarea se realizează într-un ritm lent și în tăcere. Regula de bază a acestui marș este liniștea. Fără claxoane, fără niciun fel de sunet decât dacă este absolut necesar. TĂCEREA este cea care va însoți acest marș al bicicliștilor. Totodată prin acest eveniment dorim să atragem atenția bicicliștilor că e nevoie de o conduită legală și civilizată în trafic, și să creștem conștientizarea tuturor participanților la trafic de existenta bicicliștilor! Marșul este și un prilej de cunoaștere și pedalare împreună cu alți bicicliști, o ocazie de împărtășire idei și opinii, de găsit colegi de ture și discuții pe teme de interes comun!”, se arată în expunerea organizatorilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER