Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DEJ | Campania „Fii bun de Crăciun!” a ajuns la final! Zeci de persoane vor avea un Crăciun mai fericit – FOTO

Publicat acum

pe

Campania „Fii bun de Crăciun”, ajunsă la a III-a ediție, a avut drept scop colectarea de donaţii, sub orice formă, pentru a ajuta copiii şi bătrânii nevoiași aflați în evidențele Asociației Folantropia Ortodoxă Dej, să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă și pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor.

Inițiatorii acestei campanii caritabile au dorit să sensibilizăm comunitatea locală și nu numai. „E inuman să vedem anumite persoane, în special copiii, care suferă din cauza lipsurilor și să nu le întindem o mână de ajutor. Împreună cu oamenii cu suflet bun, ,,mesageri a-i lui Moș Crăciun”, am reușit să aducem pe chipul fiecăruia un strop de bucurie. Cu câteva zile înainte de Marele Praznic al Nașterii Domnului, am organizat cu copii proveniți din familii nevoiașe o seară de neuitat. Împreună cu ei am împodobit bradul de Crăciun, am colindat și Moș Crăciun le-a oferit daruri: hăinuțe, jucării și dulciuri, participând în mod activ la această activitate și persoanele cu deficiențe de auz și vorbire din Municipiul Dej. Deasemenea de daruri s-au bucurat și beneficiarii Serviciului Socio-medical de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu din Dej”, transmit reprezentanții asociației.

Mulțumim tuturor celor care au dăruit și au adus atâta bucurie copiilor, dar și bunicuților nevoiași. Cei care s-au alăturat campaniei noastre au fost persoane fizice, juridice, parohii din Protopopiatul Dej și din împrejurimi, grupuri de anganjați, elevi liceeni și nu în ultimul rând copii de la grădinițele din oraș”, au mai adăugat reprezentanții Asociației Filantropia Ortodoxă Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER