Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Spectacol FUEGO la Dej. Fanii săi au cântat alături de artist și l-au aplaudat la scenă deschisă – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Centrul Cultural ”Arta” din Dej s-a umplut până la refuz, în această după-amiază, la spectacolul susținut de îndrăgitul interpret Fuego.

Încă de la ora 15 aproape toate locurile din Centrul Cultural ”Arta” Dej erau ocupate, cu o oră înainte de începerea spectacolului. Organizatorii s-au așteptat la un asemenea scenariu și au pus scaune și pe holul obiectivului cultural, alături de o plasmă, pentru ca admiratorii artistului să poată vedea recitalul.

Revenit după mulți ani la Dej, Fuego a deschis ”Scrisoare de decembrie” – căci așa se numește spectacolul său – în aplauzele celor peste 500 de spectatori veniți să ”simtă emoția, fericirea, ritmul, sensibilitatea și finețea unor note muzicale”. Timp de o oră și jumătate (deși spectacolul trebuia să dureze doar o oră), Paul Surugiu – care a schimbat nu mai puțin de patru ținute – și-a încântat fanii cu cele mai frumoase colinde, fiind aplaudat la aproape fiecare notă muzicală.

Un moment emoționant a fost atunci când artistul și-a revăzut învățătoarea și i-a recitat câteva versuri prin care i-a mulțumit pentru răbdarea sa și pentru că i-a îndrumat primii pași în viață. Vocile numeroșilor săi admiratori au devenit una singură când Fuego a interpretat ”Împodobește mamă bradul”, ”Crăciunul este doar acasă”, ”Deschide ușa mamă”, ”Crăciunul nostru-i românesc”, ”Preacurata a născut” sau ”La mulți ani (e noaptea de Crăciun)”.

Fuego le-a spus de mai multe ori fanilor săi din Centrul Cultural ”Arta” că îi iubește și că le mulțumește pentru ”această seară pe care nu o voi uita prea curând”, după cum a mărturisit chiar el pe scenă.

La final, Fuego a primit de la primarul Morar Costan o monografie și un tablou cu centrul orașului, iar Daniela Idiceanu (una dintre cele mai mari admiratoare ale sale) i-a acordat o diplomă de excelență în numele deputatului Cornel Itu.

Ce le-a mai spus artistul fanilor săi, care a fost mesajul său la finalul spectacolului și de ce a fost premiat, în MATERIALELE VIDEO de mai jos.

Vezi pe pagina de facebook Dej24.ro o GALERIE FOTO de la spectacol.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER