Conectează-te cu noi

Administraţie

Dej | Când ar putea fi reluat traficul greu pe podul peste Someș – FOTO

Publicat acum

pe

Prefectul județului Cluj, Szilard Tasnadi a venit în municipiul Dej pentru a vedea cum avansează lucrările la podul peste râul Someș.

”Lucrările la podul care asigură traversarea Râului Someș în municipiul Dej progresează, urmând ca peste o lună să fie reluat traficul pentru autovehiculele grele, de peste 7,5 tone. Până la acel moment, facem demersuri pentru a identifica cele mai favorabile soluții în ceea ce priveşte locuitorii comunei prin care este deviat traficul.

În cursul zilei de ieri, împreună cu primarul și viceprimarul municipiului Dej, respectiv cu primarul comunei Mica, am efectuat o vizită pe teren. Dânşii au propus instalarea unor limitatoare de viteză de dimensiuni mai mari, urmând ca eu să prezint această posibilitate pentru remedierea situaţiei poliței rutiere”, a declarat prefectul Clujului, Szilard Tasnadi.

Vă reamintim, începând din 13 noiembrie, din cauza unor fisuri, circulația autovehiculelor de mare tonaj peste podul de la Dej a fost interzisă.

Citește și: Fisuri în podul peste Someș din Dej, traficul greu DEVIAT. Hotărârea a intrat deja în vigoare

Primarul comunei Mica, NEMULȚUMIT de decizia CJSU Cluj: ”Îmi doresc din suflet ca aceste măsuri să nu afecteze rezistența caselor”

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER