Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Şase oferte pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Bistriţa – Dej

Publicat acum

pe

....

Şase oferte au fost depuse pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Bistriţa – Dej, acestea urmând să fie analizate de Comisia de evaluare, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit CNAIR, până la temenul limită de luni, trei asocieri şi un antreprenor unic au depus oferte pentru contractul destinat elaborării studiului de fezabilitate pentru cele două loturi ale drumului de mare viteză Baia Mare-Bistriţa.

....

Astfel, pentru Lotul 1, cuprins între Baia Mare şi Dej, au depus oferte: asocierea SC DP Consult SA (lider de asociere) – S.C. Explan SRL – SCA Teaha&Fuzesi, İnpro Muhendislik Muşavirlik Anonim Şirketi (ofertant unic); asocierea Quadrante Viaponte si Consultanta SRL (lider de asociere) – SC Metroul SA – Capital Vision SRL.

Pentru Lotul 2, cuprins între Dej şi Bistriţa, au depus oferte: Inpro Muhendislik Muşavirlik Anonim Şirketi (ofertant unic), asocierea Quadrante Viaponte si Consultanta SRL (lider de asociere) – SC Metroul SA – Capital Vision SRl, asocierea S.C. Explan SRL (lider de asociere) – SC DP Consult SA – SCA Teaha&Fuzesi.

”Valoarea estimată a întregului contract este de 21.573.573,47 lei fără TVA, din care valoarea Lotului 1 este de 13.172.534,68 lei, fără TVA, iar cea a Lotului 2 este de 8.401.038,79 lei, fără TVA”, a arătat CNAIR.

Pentru fiecare lot, durata contractului este de 18 luni.

Pentru studiul de fezabilitate sunt alocate 14 luni, iar 4 luni sunt alocate pentru elaborarea documentaţiei necesare licitării ulterioare a contractului de execuţie a lucrărilor şi pentru depunerea aplicaţiei necesare finanţării din fonduri europene nerambursabile.

Ofertele vor intra în analiza Comisiei de evaluare, în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Dani G.

    2021-11-23 la 11:25:33 AM

    Baia Mare – Bistriţa – Dej sau Baia Mare – Dej – Bistriţa? Sau nu contează ordinea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER