Conectează-te cu noi

Eveniment

DEJ | Cei trei agresori care au băgat un bărbat în comă, ARESTAȚI PREVENTIV!

Publicat acum

pe

Cei trei tineri care i-au aplicat o corecție soră cu moartea unui bărbat pe strada Nicolae Titulescu din Dej au ajuns ieri în fața magistraților, care au dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile. 

Vă reamintim, joi dimineață, bărbatul în vârstă de 46 de ani ar fi fost lovit cu bâtele de mai mulți indivizi care au coborât dintr-un autoturism. După ce a căzut la pământ, agresorii s-au urcat în mașină și s-au făcut nevăzuți. Victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal Dej, fiind ulterior transferată la un spital din Cluj-Napoca, cu multiple leziuni – fracturi la ambele membre inferioare, fractură la un membru superior și un traumatism cranian sever. Rănile suferite sunt atât de grave încât medicii au decis să-i inducă bărbatului starea comatoasă pentru a-i proteja creierul.

Vineri seara, polițiștii din Dej, sprijiniți de lucrători de la Serviciul de Investigații Criminale din Cluj-Napoca, au descins la o locuință situată pe strada Lalelelor din municipiu de unde l-au săltat pe un bărbat bănuit că ar fi implicat în scandal. Tot vineri seara, un taximetrist a fost reținut chiar în stația de taxi, iar cel de-al treilea suspect s-a predat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Admite propunerea formulată de către Ministerul Public- Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în dosarul nr.1589/P/2017 şi în consecinţă: În baza art.226 C.p.p., art.223 al. 2 C.p.p. rap. la art.202 al.1 şi 3 C.p.p., dispune dispune arestarea preventivă a inculpaţilor :J. A. C. , J. G.- G, C. V. pe o perioadă de 30 de zile, cu începere din data de 23 decembrie 2017 şi până la data de 21 ianuarie 2018 inclusiv. În temeiul art. 272 al.1 C.pr.pen. stabileşte onorariile pentru apărătorii desemnaţi din oficiu pentru inculpaţi în suma de 520 lei respectiv de 260 lei care se va avansa din fondul special al Ministerului Justiţiei, Baroului Cluj – d-nelor av. Urs Laura şi av. Waldraf Daniela. În temeiul art.275 al.3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare”, se precizează în soluția Tribunalului Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER