Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Dej | Concert CARITABIL pentru Yasmina. Dejenii au donat DIN INIMĂ PENTRU INIMĂ – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

concert-colinde-yasmina

Sala Sporturilor Dej a găzduit în această seară un concert caritabil de colinde pentru Yasmina Fluieraș, fetița care așteaptă de la Moș Crăciun o inimă nouă.

....

Concertul de colinde a fost organizat de Protopopiatul Ortodox Român Dej și Asociația Filatropia Ortodoxă Dej, în colaborare cu Asociația Marsala LifeEvenimentul de suflet, prezentat de preotul protopop Ioan Buftea, cu binecuvântarea ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, i-a adus în prim-plan pe îndrăgiții colindători Vlad Verdeș, pr. Ovidiu Ciprian Marțiș, Andreea Ciupe (cea care a înlocuit-o pe Oana Bozga Pintea – a lipsit din motive obiective) și pr. Marius Ciprian Pop.

Sute de dejeni inimoși au răspuns ”prezent” invitației organizatorilor de a participa la acest concert caritabil, astfel că locurile din Sala Sporturilor s-au ocupat unul câte unul încă de la ora 18. Cu toții au colindat alături de invitații din mijlocul lor și au dovedit din nou, dacă mai era cazul, că știu să fie aproape de semenii lor la nevoie.

Toți banii strânși din vânzarea invitaților – dar și donațiile făcute în urnele special amplasate în sală – vor ajunge la familia Fluieraș. Yasmina, în vârstă de 9 ani, suferă de o boală extrem de gravă la inimă și este necesar un transplant pentru a putea spera la viață. Până la realizarea intervenției, atunci când va fi găsit un donator, Yasmina are nevoie un tratament săptămânal extrem de scump, o singură fiolă a unui medicament atât de necesar ei ridicându-se la suma de 4700 de lei. Din păcate, micuța originară din comuna Panticeu are un singur om pe lume alături, bunica ei, întrucât a fost părăsită de mamă și este nerecunoscută de tată.

În aceste condiții, viața ei stă în mâinile noastre, a celor care o putem ajuta să facă față costurilor tratamentului și să aibă șansa la o viață normală. Radio Renașterea, prin campania ”Renaște Speranță” și Asociația Filantropia Ortodoxă – Filiala Dej au deschis un cont în care puteți face donații pentru Yasmina Fluieraș.

Titular cont: Asociația Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca, filiala Dej

Nr. Cont: RO31RNCB0108147824550001

Cod Swift: RNCB_RO_BU

Campania de strângere de fonduri pentru Yasmina va continua până când aceasta va primi vestea că i s-a găsit o inimă nouă.

Dej24.ro a fost partener media al acestui eveniment.

Vezi FOTOGRAFII de la eveniment pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER