Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | Cupa Latino Angels, ediție aniversară în acest an – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Sala Sporturilor din Dej a găzduit ieri cea de-a X-a ediție a Cupei Latino Angels, competiție organizată de Clubul de Dans Sportiv Latino Angels Dej.

....

Spectatorii prezenți încă de dimineață, de la ora 8, în număr foarte mare în Sala Sporturilor din Dej s-au bucurat de un adevărat spectacol de culoare și grație. Perechile – împărțite pe categorii de vârstă și performanță – au dansat vals, quickstep, slowfox, tango, chacha, samba, rumba, precum și passo doble (dansurile standard și dansurile latino-americane) și au stârnit ropote de aplauze de la iubitorii de dans prezenți în tribune. Cei mai buni dintre concurenți au primit cupe, medalii și diplome și au urcat pe podium.

Ediția din acest an – care a reunit peste 400 de dansatori din 25 de municipii și orașe din toată țara – a fost una aniversară. Un tort pe care a stat scris ”Latino Angels – ediția X – La mulți ani!” a marcat momentul, în cadrul deschiderii oficiale de la ora 18.

Competiția de dans, prin care municipiul Dej a devenit capitala dansului sportiv pentru o zi, a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv Latino Angels, amfitrionul acestui spectacol fiind – la fel ca în fiecare an – profesorul Alexandru Miheștean, ”ajutat” de Vlad Pîslariu – campion mondial. Întrecerea din Sala Sporturilor s-a desfășurat sub egida Federației Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

Preşedintele clubului Latino Angels şi organizatorul competiţiei, Alexandru Miheştean s-a declarat extrem de mulţumit de buna desfăşurare a competiţiei și a anunțat deja că se gândește la ediția din 2018. De asemenea, acesta a mulțumit pentru implicare Primăriei Municipiului Dej și Consiliului Local Dej (reprezentante de consilierul local Gheorghe Giurgiu), precum și sponsorilor și tuturor părinților copiilor care fac parte din clubul său.

Revenim cu rezultatele obținute de sportivii dejeni!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER