Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | De marți se va vaccina și la Centrul de la fosta Școală Nr. 5

Publicat acum

pe

Începând de marți, 23 martie, se va vaccina anti COVID-19 la Centrul de la fosta Școală Nr. 5 de pe strada Fragilor din Dej.

În 13 județe și în București s-au deschis, azi, 167 de puncte noi de vaccinare, care vor lucra cu ser Pfizer. Șase dintre acestea sunt în municipiul Dej.

De marți, 23 martie, începe vaccinarea anti COVID-19 la Centrul de la fosta Școală Nr. 5 de pe strada Fragilor, acolo unde vor funcționa 4 fluxuri (cabinete). Și la Centrul de Servicii Sociale de pe strada Regina Maria se va imuniza la capacitate maximă, în toate cele patru cabinete existente (până acum erau utilizate doar două).

Vă reamintim, cei care doresc să se vaccineze se pot programa prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete. Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore. Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER