Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | ”Evadare în parc” a reunit, din nou, sute de tineri puși pe relaxare și voie bună – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Dej | Pentru al cincelea an consecutiv, ”Evadare în parc” a reunit sute de tineri care au dat viață spațiului de recreere din oraș.

Timp de trei ore, Parcul Mare din Dej a găzduit sute de tineri veniți să se simtă bine, împreună, într-un decor cu totul și cu totul inedit, să se relaxeze și să socializeze. Bibliotecă în aer liber, un hamac zburător, ateliere de jonglerii, pictură, confecționat brățări, împletit părul, slackline, muzică live sau jocuri pentru copii – toate acestea au fost puse la dispoziția dejenilor care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la evenimentul ”Evadare în parc”, ajuns la ediția cu numărul cinci.

Pe pături sau în hamace, sute de dejeni – majoritatea adolescenți, însă au venit și oameni trecuți de prima tinerețe – s-au relaxat și distrat, în același timp. Nu au lipsit chitările și cărțile, astfel că fiecare participant s-a putut ”manifesta” așa cum a simțit, iar voia bună a fost la ea acasă.

Anul acesta au lipsit lumânările în gulguțe – care în anii trecuți făceau ca Parcul Mare să devină cu adevărat magic -, însă participanții au reușit chiar ei ”să dea viață” parcului prin buna lor dispoziție.

”Evadare în parc” este un proiect organizat de Cercetașii Dejeni, realizat 100% de tineri voluntari care își doresc un parc mai activ, unde este folosit tot spațiul, nu doar aleile.

Vezi mai multe FOTOGRAFII pe pagina de facebook Dej24.ro. Tu ne-ai dat LIKE?

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER