Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

DEJ. Expoziție de păsări și animale cu blană – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

expozitie pasari animale Dej (3)

Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Animale cu Blană ”Someșul” Dej a organizat în aceste zile o expoziție de păsări și animale cu blană.

....

Evenimentul, ajuns la ediția a II-a, a avut loc în perioada 12-15 februarie în Sala de sport a Grupului Școlar ”Someș” Dej. Dejenii interesați de expoziție au putut să vadă peste 200 de exemplare de păsări și animale – campioni la o mulțime de concursuri.

”Sunt aproximativ 20 de crescători la această expoziție. Acest hobby îl am de la vârsta de 12 ani, având un iepuraș, am mai cumpărat unul, i-am înmulțit și am avut 4, apoi 10 și așa am ajuns să am și eu 80-100 de iepurași la ora actuală. Se merită ca și hobby, e extraordinar pentru plăcerea personală, pentru a avea în același timp carne, pentru a avea ouă în cazul găinilor, și pentru mândrie în cazul campionilor”, a declarat pentru Dej24.ro Ioan Petrean, președintele Asociaţiei Crescătorilor de Păsări şi Animale cu Blană ”Someșul” Dej, cel care a și fondat-o în anul 2013, alături de alți crescători din zona Dejului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER