Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | Gânduri alese pentru celebrarea zilei de pensionare…

Publicat acum

pe

Maria Mircea, directorul Liceului Tehnologic Someș Dej încă din anul 1998, s-a pensionat. Cu această ocazie, în numele colectivului liceului, Dina-Maria Pripon, profesor metodist la Casa Corpului Didactic Cluj a transmis un mesaj.

”Este un eveniment cu profundă încărcătură emoţională, care ne provoacă pe toţi să ne amintim de frumoasele momente petrecute alături de d-na director Maria Mircea. Încerc în aceste câteva cuvinte să cuprind o carieră de exceptie a dascălului Maria Mircea, dascăl cu înaltă ținută morală şi profesională.

Ce este pentru învăţăceii şcolii, d-na Mircea Maria? Un dascăl de la care au primit o pregătire  temeinică, un diriginte care nu a rămas în uitare nici după ce elevii clasei ei au devenit absolvenţi, un părinte la orice oră, un medic care alină durerile copiilor, un polițist care te avertizează pe unde mergi, un OM mereu la îndemână. Un manager adevărat! Discretă și sensibilă, inimoasă, punea suflet în tot ceea ce trebuia să facă. Spiritul de colegialitate a însoţit-o mereu. A fost un exemplu de punctualitate, parolism si generozitate. 

A dovedit de fiecare dată că este un om capabil, bine pregătit, înzestrat cu hărnicie si abnegaţie, și că munca înseamnă bucurie, energie, experiență, cunoaștere. O figură luminoasă de dascăl, un om integru, de aleasă dăruire, împărțită cu generozitate tuturor deopotrivă, colegi, elevi și comunitate. A avansat spre toamna profesiei cu forța tinereții, cu discreția omului stăpânit, înțelept, cu darul unui dibaci mânuitor al cuvântului. A lucrat cu simţ de răspundere, iar acum cred că este mulţumită că a făcut exact ce i-a dictat inima.

Vă doresc multă sănătate, prosperitate, împliniri în viața personală și energie inepuizabilă! Dumnezeu să vă întoarcă înzecit tot cee ace ați dăruit dea lungul carierei! Cu respect şi recunoştinţă pentru tot efortul depus pentru învățământul dejean și pentru noi, pentru școală și comunitate”, a transmis Dina-Maria Pripon, profesor metodist la Casa Corpului Didactic Cluj.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. gima

    2020-11-03 la 9:21:07 AM

    De interes public ar fi:
    1.Câte milioane de lei s-au investit in acest liceu.
    2.Câți „bacalaureți”a produs liceul de la infiintare până astăzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER