Conectează-te cu noi

Eveniment

DEJ | Încă un accident în zona benzinăriei OMV! Eforturile autorităților de a stopa evenimentele neplăcute, în zadar – FOTO

Publicat acum

pe

....

Un nou accident de circulație a avut loc ieri după-amiază la intrare în Dej, dinspre Cluj-Napoca, în zona benzinăriei OMV.

....

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs din cauza unui conducător auto care circula dinspre Bistrița și care a vrut să intre în benzinăria situată pe strada Vâlcele din Dej. Ajuns la intersecția cu strada Crângului, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar dinspre Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, ambele autoturisme au fost serios avariate.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

În ciuda eforturilor autorităților locale de a impiedica producerea de evenimente rutiere în intersecția buclucașă, accidentele rutiere continuă să se producă. Principala cauză este neatenția. De-a lungul timpului, în zonă au fost montate două indicatoare rutiere de „STOP”, pe ambele părți ale carosabilului, au fost efectuate marcaje rutiere și, mai nou, a fost amplasat și un prag de reducere a vitezei.

 

FOTO – Info trafic jud. Cluj

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER