Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU VIOLENT în Ocna Dej! Un adăpost de animale s-a făcut scrum – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un incendiu violent a izbucnit în această noapte, în jurul orei 01:15, la o gospodărie situată pe strada Fagului din cartierul Ocna Dej. 

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și polițiștii.

Până la sosirea pompierilor, vâlvătaia a cuprins fânul situat în spatele grajdului și s-a extins cu repeziciune la acoperiș. În scurt timp, acesta a ars ca o torță și s-a prăbușit bucată cu bucată.

Vecinii spun că în interiorul anexei gospodărești se afla un cal, pe care proprietarul a reușit să-l salveze la timp. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt uriașe.

Intervenția pompierilor dejeni – care s-a întins pe parcursul a mai multe zeci de minute – a fost extrem de dificilă. Aceștia au fost nevoiți să întoarcă fânul situat în spatele grajdului bucată cu bucată pentru a lichida toate focarele. Din păcate nu au mai putut salva aproape nimic.

Din cauză că anexa nu era racordată la rețeaua electrică, cel mai probabil o țigară aruncată pe fânul situat în spatele grajdului ar fi cauza probabilă a incendiului, mai ales că acesta era depozitat în apropierea străzii. Pompierii urmează acum să stabilească cauzele exacte ale declanșării vâlvătăii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER