Conectează-te cu noi

....

Eveniment

DEJ | Ziua și ACCIDENTUL în intersecția buclucașă de la OMV! Două mașini au fost serios avariate – VIDEO

Publicat acum

pe

....

A început sezonul accidentelor în intersecția buclucașă de la OMV! După o perioadă de timp în care șoferii au dat dovadă de mai multă atenție în trafic, ultimele două zile dovedesc contrariul.

....

După ce în cursul zilei de marți, 1 august, doi conducători auto au (re)dat startul accidentelor în zona benzinăriei de pe strada Vâlcele, ieri, 2 august, a fost rândul altor doi șoferi să cadă pradă intersecției buclucașe. Așa se face că aseară, în jurul orei 20, din cauza neatenției unui conducător auto care se afla la volanul unui autoturism marca Skoda, înmatriculat în București, în timp ce se deplasa pe direcția Bistrița – Cluj-Napoca, intenționând să intre în benzinăria situată pe strada Vâlcele din Dej, a colizionat cu un autoturism marca Ford care se deplasa regulamentar dinspre Cluj-Napoca spre cartierul Dealul Florilor din Dej.

În urma impactului violent, mașina care se deplasa regulamentar a fost proiectată pe contrasens, rotindu-se în sensul invers deplasării. Din fericire nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Chiar dacă în zonă au fost montate două indicatoare rutiere de „STOP”, pe ambele părți ale carosabilului, au fost efectuate marcaje rutiere și, mai nou, a fost amplasat și un prag de reducere a vitezei, neatenția conducătorilor auto pare să fie mai mare decât eforturile autorităților de a stopa evenimentele rutiere în această intersecție.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER