Conectează-te cu noi

Sport

Dej | Latino Angels, clasări pe podium la Cupa Cetății și Dance Masters – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Sub egida Federației Române de Dans Sportiv și a celei internaționale, s-au desfășurat în această perioadă două concursuri de dans sportiv: Cupa Cetății la Alba Iulia și Dance Masters la București – concurs internațional.

Dansatorii de la Latino Angels Dej au fost la înălțime și de această dată, urcând pe cele mai înalte trepte ale podiumului sau obținând clasări în finalele competițiilor.

Astfel la Alba Iulia, concurs național, la care s-au înscris 280 de perechi din țară, rezultatele au fost următoarele:

Mathe Florin – Forț Alexandra – locul 1 open st. 12-15 ani

– locul 3 open la. 12-15 ani

Leah Bogdan – Cozmuță Andreea – locul 1 open basic st. 16-34 ani

Szokacs Emanuel – Mathe Ioana – locul 3 open basic st. 16-34 ani

La București, la concursul internațional Dance Masters, după o prestație remarcabilă, locurile ocupate de sportivii dejeni au fost următoarele:

Pop Bogdan – Lechințan Mara – locul 3 open basic st. 6-11 ani

– locul 3 open basic la. 6-11 ani

Păscar Paul – Rafa Mădălina – locul 6 open st. 12-13 ani

Kis Robert – Suciu Adriana – locul 4 open st. 14-15 ani

Ipate Mateo – Stelea Sonea – locul 6 open st. 14-15 ani

Cliț Șerban – Szekely Andreea – locul 1 basic st. 14-15 ani

– locul 13 open st. 14-15 ani

Următoarele competiții la care vor participa dansatorii dejeni sunt: WDSF OPEN – Paphos Cipru, Campionatul național de 10 dansuri – Brașov și Cupa Floris la Bistrița.

”Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor  și părinților și succes în continuare!”, transmit reprezentanții Latino Angels Dej.

Sport

Latino Angels, pe podium la International Open Dance Sport Championship Paphos Cyprus – FOTO

Publicat acum

pe

Weekend-ul trecut, România a fost reprezentată de nouă perechi la una din cele mai frumoase competiții – International Open Dance Sport Championship Paphos – Cyprus – 2018.

Între perechile participante s-au aflat și sportivi de la Latino Angels, prestația lor făcându-se remarcată și de această dată atât de către juriu, cât și de către spectatorii aflați în sală, dansatorii dejeni reușind să urce de mai multe ori pe podium, astfel:

Pop Bogdan – Lechintan Mara –  Locul 1 Juvenille II standard

  • Locul 1 Juvenille II latino
  • Locul 2 Junior 1 standard
  • Locul 3 Junior 1 latino

Kis Robert – Suciu Adriana  – Locul 1 Junior 2 standard

– Locul 9 WDSF Open Standard Youth

Cliț Șerban – Szekely Andreea  – Locul 3 Junior 2 standard

– Locul 12 WDSF Open Standard Youth

Următoarele competiții la care vor participa dansatorii dejeni sunt: Campionatul național de 10 dansuri – Brașov, Cupa Floris la Bistrița si World Open Uzhgorod-Ucraina.

Continuă să citești

Sport

VOLEI | CS Unirea Dej a pierdut cu 3-1 confruntarea împotriva lui Dinamo București

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a pierdut cu 3-1 meciul din deplasare cu Dinamo București, din a VIII-a etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12 a Diviziei A1 la volei masculin.

Meciul disputat ieri după-amiază, cu începere de la ora 16:00, în Capitală, a contat pentru a VIII-a etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12 a Diviziei A1 la volei masculin, a III-a a returului. Doar primul set a fost câștigat de elevii antrenați de Marius Dascălu și Tiberiu Szilagy, scor 22-25.

Dinamoviștii au reușit să se desprindă la șase puncte și să se impună în setul doi cu 25-19.

Dejenii nu au reușit să-și revină nici în setul al treilea, câștigat tot de „câinii roșii”, cu scorul de 25-17.

Ultima rundă a fost adjudecată tot de bucureșteni, care au reușit să-și adjudece setul cu 25-18 și să câștige partida cu 3-1.

Pentru CS Unirea Dej urmează meciul de pe teren propriu cu CS Știința Explorări Baia Mare. Confruntarea din Sala Sporturilor este programată să aibă loc sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 18:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

Răzvan Burleanu rămâne președintele FRF. Reprezentantul Unirii Dej: ”Am votat pentru…”

Publicat acum

pe

Răzvan Burleanu este fostul și noul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF). Din Dej, doar reprezentantul Unirii a avut drept de vot la alegerile de astăzi.

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a fost convocată de Comitetul Executiv astăzi, 18 aprilie, cu începere de la ora 11. Pentru funcția de președinte al FRF au candidat patru persoane: actualul președinte Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan.

După numărarea tuturor voturilor, rezultatul a fost următorul: Răzvan Burleanu a obţinut nu mai puţin de 168 de voturi din partea membrilor afiliaţi, cu 90 în plus faţă de principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, votat doar de 78 de oameni. Marcel Puşcaş a primit credit de la opt persoane, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit nici măcar un vot.

În urma acestui rezultat, Răzvan Burleanu rămâne președinte al FRF pentru următorii patru ani, câștigând alegerile încă din primul tur (avea nevoie doar de 128 de voturi). La Adunarea Generală de astăzi au participat 254 de membri afiliaţi prezenţi, între aceștia aflându-se și reprezentantul clubului de fotbal Unirea Dej, Mircea Itu – președintele echipei din Liga a III-a, seria a V-a.

Imediat după alegeri, întrebat cu cine a votat, Mircea Itu s-a rezumat să ne declare că ”am votat în interesul fotbalului dejean și pentru continuitate”.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare