Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DEJ: Li s-a promis APĂ POTABILĂ pe stradă, dar primăria nu s-a ținut de cuvânt

Publicat acum

pe

apa

Recent, pe site-ul domnuleprimar.ro, a apărut o reclamație făcută de un cetățean al municipiului Dej, referitor la faptul că municipalitatea a promis apă potabilă pe strada Dealul Viilor din Dej, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Reclamantul specifică faptul că primarul municipiului Dej, Morar Costan, a promis, în luna martie a acestui an, că lucrările de introducere a apei potabile vor debuta pe străzile: Șomcutului, Liviu Rebreanu, Albinei, Dealul Viilor, dar și Dealul Perlelor. Potrivit reclamației, lucrările pe strada Dealul Viilor nu au debutat până în acest moment, locuitorii acestei străzi fiind nemulțumiți și de faptul că, la intrarea pe stradă, muncitorii ar fi efectuat lucrări de excavație în carosabil, iar accesul autovehiculelor mari (ambulanță, pompieri) nu se poate realiza.

Redăm în continuare reclamația făcută Primăriei Municipiului Dej:

Cum ramane cu proiectul de apa potabila pe str. dealul viilor nr. 1A? Cand s-a demarat proiectul, strada Dealul Viilor era inclusa si acum, dintr-o data „nu avem proiect, nu avem fonduri, speram sa putem contracta o firma” – citat Morar Costan, 24.08.15.

Din declaratiile date de acelasi Morar Costan, in 27 Martie 2015: „În Dej s-a demarat Proiectul European „Extindere și reabilitare rețele de apă și canalizare în municipiul Dej”, componentă a proiectului ”Îmbunătățirea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în zona Cluj- Sălaj în cadrul alocării disponibile din Fondul de Coeziune- Axa1 POS Mediu 2007-2013”.

Proiectul cu o valoare de 42,8 milioane lei (9,5 milioane euro), are termen de realizare finalul anului 2015, și vizează introducerea de rețele de apă și canalizare pe un număr de 25 de străzi din municipiul Dej, pe o lungime de 47 km. Pe parcursul investiției se va realiza:

Rețea de alimentarea cu apă pe 5 străzi: Str. Șomcutului, Str.Liviu Rebreanu, Str.Albinei,Str.Dealul Viilor, Str.Dealul Perlelor.”

Care au fost criteriile in urma carora ati hotarat ca pe str. Dealul Viilor nu se va finaliza aductiunea de apa? Noi, mana asta de oameni suntem chiar bataia de joc a Primariei Dej? „Constructorii” au trantit o groapa in drumul de acces (pentru cei care stau la inceputul strazii Dealul Viilor) – singurul drum de acces – facand astfel imposibila intrarea oricarui tip de autovehicul mare (Salvare, Pompieri).

Prin urmare, ar fi bine sa va hotarati daca este sau nu proiect de apa pentru str. Dealul Viilor asta pentru a putea trimite sesizari mai departe avand in vedere ca extinderea retelei de apa pe aceast strada a fost un proiect de apa aprobat”, a reclamat un dejean, pe site-ul domnuleprimar.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER