Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Dej – Lucrările intense la reţeaua electrică subterană, în zona centrală – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

lucrari subteran (2)

Primarul Municipiului Dej informează că în această perioadă în Piaţa Bobâlna se desfăşoară ample lucrări la reţeaua electrică subterană. Intervenţiile se realizează în cadrul a două proiecte.

....

  1. „Introducerea în subteran în toată zona centrală a cablajelor de la reţelele de curent slab( UPC, Orange, Vodafone, RCS- RDS, TELECOM, reţele speciale fibră optică transmitere de date)”, în anul 2015 astfel de operaţiuni fiind făcute pe străzile adiacente centrului: Mihai Eminescu, Crişan, Gutinului, Mioriţei, Ştefan cel Mare, Piaţa Lupeni, intersecţie Biserica Reformată( Strada N. Iorga).
  2. ”Creşterea Siguranţei în Alimentarea cu Energie Electrică a zonei centrale a municipiul Dej” prin construirea unui post de transformare subteran în Parcul Mic, post ce va asigura un spor suplimentar de putere şi suplimentarea cablurilor de alimentare a zonei centrale. Investiţia are ca scop eliminarea problemelor de alimentare cu energie electrică a consumatorilor din zona centrală şi adiacentă, având în vedere că anterior au fost înregistrate numeroase căderi de tensiune.

Intervenţiile se realizează prin pozări la nivelul trotuarelor, prin executarea a 3 traversări ale străzilor, au ca termen de finalizare prima parte a lunii martie, respectiv 10 martie şi vor fi urmate de refacerea trotuarelor,bordurilor şi carosabilului.

”Sunt 2 lucrări mari care trebuiau realizate în zona centrală, pentru a putea asigura atât eficienţa reţelei energetice cât şi estetica centrului. Am solicitat celor 2 firme executante să lucreze cu responsabilitate şi să se încadreze în termele stabilite, astfel încât disconfortul să fie pe o perioadă cât mai scurtă şi aşa cum am promis, după finalizarea lucrărilor subterane, vom  intra  la reabilitarea carosabilului,  iar de sărbătorile Pascale în  toată Piaţa Bobâlna să fie refăcute trotuarele şi străzile asfaltate”, a declarat primarul Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER