Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej: Mâine debutează prima probă scrisă la Bacalaureat. Vezi în ce sală ai fost repartizat – FOTO

Publicat acum

pe

note examen BAC

Elevii vor susține mâine prima probă scrisă la limba și literatura română din cadrul Bacalaureatului din acest an, iar în această după-amiază au fost afișate, la Colegiul Național Andrei Mureșanu din Dej, listele cu repartizarea elevilor în sălile de examen.

Candidații trebuie să știe că accesul în sălile de examen se va face până cel târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, respectiv ora 8:30. Proba „E)a)”, care va avea mâine, va începe la ora 9:00, iar candidații vor avea la dispoziție 3 ore pentru a rezolva toate cerințele de pe foaia de examen.

Absolvenților de liceu le este interzis să intre in salile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoșe – pe care sunt obligați să le lase în sala de depozitare din liceul în care susțin Bacalaureatul. Candidații care refuză să depoziteze aceste obiecte “nu vor fi primițiîin examen”.

De asemenea, candidaților le este interzis să aibă în sălile de examen, “în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea ori în băncile în care sunt așezați în sălile de examen orice fel de lucrări: manuale, carți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

Aceștia nu au voie să intre în examen nici cu telefoane mobile, căști audio și nici cu orice fel de mijloc electronic de calcul sau de comunicare ce “permite conectarea la internet/la rețele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul”.

Absolvenților li se interzice să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați ori cu exteriorul.

Candidații la Bacalaureat care încalcă regulile, vor fi eliminați din examen, indiferent dacă au folosit sau nu materialele interzise și indiferent daca acestea au fost introduse în sala de examinare de către ei, de către alți candidați, profesori din comisie sau de alte persoane.

Click AICI pentru a vedea în ce sală ai fost repartizat.

 

 

 

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER