Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | Medicul Mihai Pandrea: Între 30 și 40 de persoane trimise de la spitalul nostru la Cluj au fost CONFIRMATE POZITIV

Publicat acum

pe

Medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej a declarat, într-o emisiune radio, că între 30 și 40 de persoane, trimise de la spitalul din Dej la Cluj-Napoca, au fost confirmate cu noul coronavirus.

”Din păcate, am constatat o creștere a numărului de cazuri în zonă – și în municipiu și în zonele limitrofe. Nu se pot spune cifre foarte exacte (…) Eu pot să spun cam câți am trimis noi și câți sunt pozitivi. Între 30 și 40 de persoane, trimise de la spitalul nostru, au fost confirmate pozitiv. Dar sunt mult mai mulți, probabil, unii au mers la Cluj cu mijloace proprii, alții fiind din zone în care se știa că este focar de coronavirus au fost duși de ambulanță direct la Cluj-Napoca”, a declarat medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej.

Vă reamintim, o asistentă de pe secția Interne și o infirmieră de pe Contagioase, ambele de la spitalul din Dej, au fost confirmate cu COVID-19.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER