Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | Mesajul primarul Morar Costan cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

Publicat acum

pe

Primarul municipiului Dej, Morar Costan transmite prin intermediul unui comunicat de presă un mesaj cu ocazia Zilei Forțelor Terestre.

”Astăzi 23 aprilie, sărbătorim Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă.

 În aceste momente se cuvine să ne amintim cu recunoştinţă şi să cinstim memoria militarilor, din această structură, care şi-au dat viaţa pentru libertatea și independența României și să adresăm sincere omagii tuturor militarilor, din Garnizoana Dej, care au slujit și slujesc cu demnitate țara.

Această zi importantă îmi oferă plăcutul prilej de a-i saluta cu profund respect şi de a le transmite aprecierea şi respectul pentru tot ceea ce reprezintă pentru ţară şi municipiul Dej, pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor pe plan naţional şi internaţional și  implicarea în  momentele importante ale oraşului nostru. 

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, care este celebrată astăzi în centrul municipiului,  felicit militarii dejeni pentru dăruirea, curajul și spiritul de sacrificiu dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate, le transmit lor și familiilor lor, un sincer „ La mulți ani”, sănătate, bucurii și multe realizări profesionale”, transmite primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER