Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | Ziua Forțelor Terestre, sărbătorită în zona centrală – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Și în acest an, Ziua Forțelor Terestre – patron spiritual şi ocrotitor fiind Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – a fost marcată la Dej.

La Dej, manifestările dedicate acestei sărbători au avut loc astăzi, 23 aprilie, cu începere de la ora 12, în zona centrală a orașului, în Piața Bobâlna. După primirea oficialităților, intonarea imnului de stat al României, prezentarea Ordinului Ministrului Apărării Naţionale și oficierea unui Te-Deum, dejenii prezenți în număr mare în Piața Bobâlna au putut admira defilarea Gărzii de Onoare și a tehnicii militare.

Un alt moment extrem de apreciat și aplaudat la scenă deschisă a fost exercițiul demonstrativ de mânuire a armamentului din dotare. Nu au lipsit standurile de prezentare tehnică și armament din dotarea Forțelor Terestre, cei mici fiind extrem de încântați de cele văzute.

În fiecare an, cu prilejul sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, în toate garnizoanele din ţară şi în teatrele de operații internaționale se organizează manifestări dedicate acestei sărbători.

Vezi mai multe imagini în MATERIALUL VIDEO de mai jos și în albumul foto de la sfârșitul articolului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER