Conectează-te cu noi

Administraţie

DEJ | Primarul Morar Costan sare în apărarea angajaților de la Fujikura

Publicat acum

pe

protest-greva-fujikura-dej-2

Mai mulți angajaţi de la fabrica Fujikura din Dej au protestat în această dimineaţă, oprind producţia, nemulţumiţi fiind de condiţiile de acordare a celui de al 13-lea salariu.

Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, a stat de vorbă cu conducerea fabricii și a încercat să medieze conflictul.

Din discuţiile purtate, am aflat că li s-a transmis faptul că doar cei care au mai puţin de 5 zile de concediu medical în acest an vor primi al 13-lea salariu întreg, cei care au între 5 şi 20 de zile de concediu medical vor primi 30% , iar cei cu peste 20 de zile concediu medical, nu îşi vor primi deloc al 13-lea salariu.

Consider că este o nedreptate, deoarece nu aleg oamenii să se îmbolnăvească astfel încât să intre în concediu medical. Acest lucru l-am transmis şi în cadrul discuţiilor purtate azi în fabrică, cu reprezentanţi ai fabricii.

Sper într-o poziţie corectă a conducerii faţă de muncitori, mai ales că se apropie finalul anului pe parcursul căruia au muncit”, a afirmat edilul municipiului Dej.

CITEȘTE ȘI:

GREVĂ la Fujikura Dej! Muncitorii au întrerupt munca și protestează în curtea fabricii – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER