Conectează-te cu noi

Politic

DEJ | Primarul Morar Costan sare la gâtul lui Dragnea după rezultatele rușinoase obținute de PSD la alegerile europarlamentare

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Edilul municipiului Dej, ing. Morar Costan, a venit cu o reacție după ce partidul din care face parte a pierdut rușinoș în favoarea liberalilor la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai 2019.

Potrivit acestuia, rezultatul slab obținut de PSD este o consecință a faptului că membrii conducerii centrale ai partidului au generat și menținut dezbaterea pe domeniul justiției, timp de doi ani și jumătate.

Rezultatul slab obținut de PSD la alegerile europarlamentare, atât la nivel național cât și la nivel local, este în opinia mea consecința modului în care unii membrii ai conducerii centrale a partidului, în special președintele Liviu Dragnea, au generat și menținut de mai bine de doi ani o dezbatere pe domeniul justiției care a acaparat întreaga societate românească în detrimentul preocupărilor reale ale cetățenilor și nu au reușit să transmită suficient de clar măsurile și rezultatele programului de guvernare.

Este o consecință și a încercărilor repetate de modificare a legislației penale în folosul propriu și al unor interese de grup, în folosul unor lideri care nu au pus nicio clipă mai presus interesul cetățeanului, dorința lui, semnalată prin nenumărate proteste, față de propriul interes. Aceste persoane sunt cele care au datoria să justifice și să își asume aceste rezultate exclusiv politice.

Este regretabil că unor oameni onești și care performează în administrație, aleși de către cetățeni, li se aplică etichete pe care nu le merită, pentru fapte și decizii care nu le aparțin și asupra cărora nu au fost consultați.
A venit momentul ca și în interiorul PSD cei care au greșit și au subminat acest partid să își asume aceste rezultate și să plătească.

În ceea ce mă privește voi continua cu aceeași intensitate ca și până acum, proiectele de investiții și de dezvoltare ale Dejului, prezente și viitoare în interesul cetățenilor care m-au votat”, a declarat primarul Morar Costan.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Ion Iliescu

    2019-05-27 la 11:47:15 AM

    Lasa vrajeala ! E usor sa dai intr-un om cand e la pamant. Toata vina e a lui Dragnea, ha, ce sa-ti povestesc. Asuma-ti esecul devastator la nivel local si nu mai fi un las. Eu propun sa iesi din PSD, din moment ce arunci cu noroi in partidul pe care il pupi in fundulet de atata vreme. Si mai lasa-ma pe mine cu proiectele tale de dezvoltare ale Dejului care arata ca si Cernobilul din ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER