Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | ”Promenada Inimilor” va avea loc pe Baltă

Publicat acum

pe

Rotary Club Dej se alătură și în acest an evenimentului ”Promenada Inimilor”. Acesta va avea loc joi, 28 septembrie, ora 18, în zona Balta pe Dealul Florilor Dej.

”Promenada Inimilor” este un concept simplu și inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea, în parteneriat cu autoritățile locale, a unei rute accesibile prin care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mișcare.

Mersul pe jos nu este doar un simplu gest fizic, este o alegere pe care o facem pentru sănătatea și longevitatea noastră. Cu fiecare pas pe care îl facem, trimitem un mesaj puternic celor din jurul nostru. Un mesaj care spune: “Am ales să am grijă de inima mea și îți recomand să faci la fel.”

Când vorbim despre sănătatea inimii, nu ne referim doar la mișcare. Ceea ce mâncăm joacă un rol crucial. Prin alegerile alimentare pe care le facem, putem fi un exemplu pozitiv pentru cei din jur. Alegeți cu înțelepciune și lăsați sănătatea să vă fie ghid!

Fumatul? Este un inamic al inimii. Fiecare tânăr pe care îl ajutăm să înțeleagă pericolele fumatului este o victorie în lupta pentru inimi sănătoase. Haideți să susținem fiecare individ care dorește să renunțe la acest obicei dăunător.

Trăim într-o lume în care la fiecare 30 de minute, un român suferă un infarct de miocard. Aceste statistici nu sunt doar numere. Sunt oameni reali, cu povești și familii. De alegerea și acțiunea fiecăruia dintre noi poate depinde viata unei persoane dragi.

În fiecare zi, cu mici gesturi și decizii conștiente, putem salva vieți. Nu aștepta momentul perfect, pentru că el este chiar acum.

Implica-te! Alăturați-vă nouă în Promenada Inimilor și faceți diferența. Pentru tine, pentru cei dragi și pentru întreaga comunitate. Fiecare bătaie a inimii contează!

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER