Conectează-te cu noi

Administraţie

Dej | Restricții de circulație la ieșirea din oraș, în zona podului peste Someș

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej anunță desfășurarea unei noi etape în cadrul proiectului cu finanțare din fonduri europene ”Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană reprezentat de str. 1 Mai (tronson 1 Mai 182 intersecție str. I.P. Reteganu, -Pod Someș- str. Libertății, -str. Bistriței până la limita administrativ teritorială a municipiului Dej, inclusiv acces către Autobaza Transurb Dej și modernizare Autobază Transurb SA”.

”În perioada 17.07-27.07.2023 se vor executa lucrările de așternere a stratului de uzură cu mixtură asfaltică pe tronsoanele DN1C delimitate de str. 1 Mai-sens giratoriu-str. Ioan Pop Reteganul – intersecție str. Libertății – pod peste Someș – – str. Libertății – str. Bistriței până la limita teritorial administrativă a municipiului Dej pe direcția Bistrița. Circulația rutieră va fi restricționată pe o singură bandă de circulație sau va fi dirijată pe trasee alternative pe perioade scurte, după caz”, a informat Primăria Municipiului Dej.

În vederea asigurării traficului, circulația va fi dirijată, în această perioadă, prin semaforizare alternativă și/sau cu personal instruit pe câte o bandă de circulație cu asigurarea presemnalizării corespunzătoare conform normelor în vigoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER