Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință a CL Dej. Părintele arhimandrit doctor Dumitru Cobzaru, propus Cetățean de Onoare al Dejului

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni vineri, 28 iulie, de la ora 13, într-o ședință ordinară pe luna iulie.

Întrunirea va avea loc online, pe ordinea de zi fiind următoarele proiecte de hotărâre:

Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la faza proiectul tehnic de execuție pentru investiția ,,Creșterea calității vieții în municipiul Dej prin construirea și dotarea centrului social, recreativ și îmbunătățirea spațiilor publice urbane din zona acestuia” Cod SMIS 123479 .

Proiect de hotărâre privind suplimentarea creditelor de angajament și a creditelor bugetare necesare încheierii actului adițional pentru actualizarea valorii contractului de finanțare cu Nr. 2506/28.12.2018, Nr.2506 din 14.06.2018 cu titlul ,,Amenajarea zonei pietonale centrale în vederea reducerii emisiilor de carbon din zona centrală a municipiului Dej” Cod SMIS 118102, în vederea constituirii rezervei de ajustare a proiectului.

Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentării creditelor de angajament şi a creditelor bugetare necesare încheierii actului adițional pentru actualizarea valorii contractului de finanțare cu Nr. 5529/20.05.2020 cu titlul “Îmbunătățirea infrastructurii educaționale a liceului tehnologic Constantin Brâncuși, Dej în vederea creșterii gradului de participare la învățământul profesional și tehnic” Cod SMIS 120325, în vederea constituirii rezervei de ajustare ale proiectului.

Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului actualizat al proiectului precum și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Construirea unei clădiri cu destinația școală  clasele V-VIII pentru Școala gimnazială Nr. 1 Dej”, Cod SMIS 122358.

Proiect de hotărâre privind unele măsuri referitoare la organizarea și funcționarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Dej.

Proiect de hotărâre privind actualizarea contravalorii alocației valorice a normelor de hrană acordate personalului Poliției locale, conform prevederilor Hotărârii de Guvern Nr. 171/2015 privind stabilirea metodologiei și a regulilor de aplicare a drepturilor prevăzute la articolul 35.1 aliniatul 1 din Legea poliției locale Nr. 155/2010 prin Ordinul Nr. 893/2023 din 15 mai 2023

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcări rezidențiale și parcări publice cu plată.

Proiect de hotărâre privind stabilirea acordării cu titlu gratuit a spațiilor culturale, săli de conferință sau spectacole, pentru activități cultural-artistice, educative sau religioase, unde nu se percepe taxă sau bilet de intrare.

Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al municipiului Dej.

Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Dej părintelui arhimandrit doctor Dumitru Cobzaru.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic de Detaliu pentru  executarea lucrărilor de construire   HALĂ MICROPRODUCȚIE, în municipiul Dej, Str. Dumbrava Roșie, Nr.8.

Proiect de hotărâre privind aprobarea  Plan Urbanistic de Detaliu pe Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 4.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic de Detaliu pentru  executarea lucrărilor de construire SHOWROOM AUTO ȘI HALĂ ATELIER AUTO, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE UTILITĂȚI în municipiul Dej, Str. Vâlcele, Nr. 42D   

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER