Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

DEJ | RETRO PARTY CARITABIL pentru Alma! Micuța de doar 9 luni suferă de cancer

Publicat acum

pe

....

Asociația „Jasminne copii cu autism” Dej, în colaborare cu Green Pub Dej, organizează vineri, 27 ianuarie, o petrecere în stil retro pentru a susține cazul Iuliei Pocol, tânăra mamă a doi copii – Alma, în vârstă de doar 9 luni, diagnosticată cu cancer (neuroblastom mediastinal în stadiul 4) și Mateo, în vârstă de 3 ani, diagnosticat cu autism și hidrocefalie.

....

Petrecerea, care va pune în scenă trendurile perioadei cuprinse între anii ’30 și anii ’90, se va desfășura vineri, 27 ianuarie, în Green Pub, începând cu ora 20:00.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar banii strânși în urma acestui eveniment vor fi donați în totalitate Iuliei Pocol.

În cadrul petrecerii se va organiza un concurs pe perechi cu premii, la care deja înscrierile au început. Concurenții vor avea de trecut probe tematice pline de divertisment, concursul urmând să fie pus în scenă de la ora 21:00.

„Empatizez cu Iulia Pocol 100% având la rândul meu o fetita diagnosticata cu autism, acesta fiind si motivul înființării Asociației Jasminne. Astfel, toate persoanele care activează in cadrul asociației, impreuna cu voluntarii nostrii, majoritatea liceeni-niste tineri excepționali, ne-am unit forțele, gândurile, ideile si am demarat un eveniment public in vederea susținerii financiare a Iuliei pentru acoperirea cheltuielilor aferente, in data de 27 Ianuarie începând cu ora 20, care va avea loc la Green Pub, str. M. Eminescu nr. 3 sub tematica unui Retro-party”, a declarat Laura Tămaș, președintele Asociației „Jasminne copii cu autism” Dej.

De ce anii ’30-’90? Un eveniment caritabil, de la suflet la suflet. Muzica retro va dainui peste veacuri, mesajul ei este profund, atinge cele mai sensibile corzi ale omului. Desi suntem tineri, generatii la distanta de muzica acelor ani, intelegem si simtim frumosul, motiv pentru care am pornit cu incredere la organizarea acestui eveniment. Credem ca oamenii de suflet al acestui oras, si nu numai, vor participa in numar cat mai mare la aceasta petrece al carei scop principal este cel caritabil, si unde, de ce nu, vor avea parte de o seara minunata. Va asteptam cu drag!„, a afirmat Mara Suciu, coordonator de eveniment

„Pentru a da putina culoare acestui eveniment ,ne-am gandit ca un concurs format din 5 probe ar fi bine venit pentru a pune la incercare talentul si cunostintele participantilor”, a declarat și Attila Szilvasi, coordonator de eveniment.

Prima dată când am auzit cazul am spus <<Vreau sa-i ajut, orice ar fi!>>. Ne-am mobilizat cu toții, am pus cap la cap idei variate şi am ajuns la un numitor comun: o petrecere. De ce Retro? Pentru că am vrut o schimbare si pentru comunitatea dejeana, nu doar pentru cei 3 oameni pentru care muncim. Ne-am gândit că tinerii din zilele noastre nu stiu cum se distrau părinții si respectiv bunicii lor la vârsta adolescenței, aşa că, o petrecere in stil retro este cheia”, a spus și Bianca Petric, voluntar al asociației.

CITEȘTE ȘI:

Eveniment CARITABIL la Dej pentru Alma, micuța de doar 9 luni diagnosticată cu CANCER

Dejul are inimă! Turneu de minifotbal pentru Alma, micuța de doar 9 luni diagnosticată cu cancer

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER