Conectează-te cu noi

Administraţie

Dej | Se montează dispensere cu dezinfectant la blocuri – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă să ia măsuri pentru protejarea populației și limitarea răspândirii COVID 19 la nivelul comunității, prin distribuția de soluții de dezinfecție la blocuri.

În acest sens la blocurile din municipiu sunt amplasate recipiente cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor și de asemenea pentru fiecare bloc se pune la dispoziția asociațiilor de proprietari soluție pentru dezinfectarea încălțămintei.

Până în acest moment, echipele din cadrul Primăriei Municipiului Dej au acționat în acest sens la blocurile din cartierul Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș și pe străzile Simion Bărnuțiu, Miron Costin, Petru Rareș și Piața 16 Februarie (bloc CFR). Acțiunea va continua și în perioada următoare.

Distribuirea de materiale de dezinfecție la blocuri se realizează în paralel cu acțiunea de igienizare și dezinfecție a scărilor de bloc, a străzilor și trotuarelor.

Reamintim cetățenilor că pot utiliza și tunelurile de dezinfecție instalate în următoarele zone: Policlinica de pe Dealul Florilor, blocul UM, Centrul Cultural ”Arta”, Cartier 1 Mai (Oficiul Poștal), Centrul de Dializă, Piața Agroalimentară.

”Furnizarea soluțiilor de dezinfecție la blocuri vine ca o măsură suplimentară prin care dorim protejarea populației. Este știut faptul că în această perioadă există dificultăți în achiziționarea de materiale și soluții dezinfectante, cu toate acestea am reușit și am început montarea dispozitivelor și distribuirea soluțiilor aferente. În perioada următoare se va interveni la cele peste 600 scări de blocuri. Rog cetățenii să le utilizeze cu responsabilitate pentru că sunt pentru protecția lor și a celor dragi”, a transmis primarul Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER