Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | Vicențiu Știr le-a făcut cadouri copiilor de la Centrul de Zi ”Familia și Copilul” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Vicențiu Știr, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, le-a făcut o surpriză copiilor de la Centrul de Zi ”Familia și copilul” din Dej.

Cu patru zile înainte de Crăciun, președintele ALDE Dej, Vicențiu Știr le-a dus copiilor mai puțin norocoși decât noi pachete cu dulciuri și alte produse. Nu înainte însă de a asculta colindele pregătite pentru el de copilașii de la Centrul de zi ”Familia și Copilul”, coordonați de Laviniu Rus. Vicențiu Știr a petrecut momente emoționante alături de ei, bucuria celor care au primit cadouri fiind greu de descris în cuvinte.

”Este o bucurie nemărginit de mare pentru noi, pentru organizația municipală ALDE Dej, pentru că azi am putut să facem niște copii fericiți. Este o campanie pe care am început-o la nivelul municipiului Dej și nu numai. De dimineață am fost în comunele din jurul Dejului, la mai multe familii nevoiașe și am împărțit cadouri de Crăciun, ajutoare, alimente, ceea ce au nevoie pentru ca orice familie să poată să întâmpine sărbătorile cu masa plină. Eu mă bucur că în echipa ALDE Dej am mulți oameni sufletiști care au îmbrățișat cu drag această ideea a mea de a fi alături de cei care sunt în nevoie în această perioadă”, a declarat Știr.

Apoi, dejeanul s-a deplasat la ”Căsuța Fermecată” (Asociația ”Vreau să fiu liber”) și le-a făcut o surpriză uriașă copilașilor defavorizați din zona municipiului Dej. Și lor le-a oferit cadouri și a fost ”răsplătit” cu colinde pentru bunătatea sa, la final împodobind un brad alături de ei.

În total, peste 150 de cadouri au ajuns la familii nevoiașe și copilași sărmani.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER