Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

DEJ | Zeci de bicicliști prezenți sâmbătă la „Marșul bicicliștilor dejeni” – FOTO

Publicat acum

pe

....

Prima ediție a „Marșului bicicliștilor dejeni” s-a dovedit a fi un real succes. Zeci de bicicliști au pedalat și totodată au tras un semnal de alarmă locuitorilor municipiului Dej, dar și autorităților, asupra necesității utilizării bicicletei ca mijloc de deplasare.

....

Evenimentul a debutat ieri după-amiază, la ora 18, în Piața Bobâlna și, în ciuda temperaturilor ridicate, au răspuns prezent aproximativ 50 de bicicliști.

După o scurtă prezentare a traseului și după câteva schimburi de idei, cu toții au pornit în marș pe străzile orașului. Bicicliștii au stăbătut  zona centrală a orașului, dar și o parte din cartierul Dealul Florilor.

Prin intermediul acestui eveniment, organizatorii au dorit să amintească autorităților locale și publicului larg că există o nevoie acută de promovare a utilizării bicicletei ca alternativă la transportul automobilistic în municipiul Dej, bicicleta fiind o bună soluție în deplasarea urbana zilnică, alături de transportul în comun.

Totodată, organizatorii au dorit să atragă atenția bicicliștilor că e nevoie de o conduită legală și civilizată în trafic. De asemenea, aceștia au încercat să aducă în atenția tuturor participanților la trafic de existența bicicliștilor.

Evenimentul, organizat de „Dejul Pedalează”, s-a bucurat de un real succes, iar organizatorii de gândesc deja la cea de-a doua ediție. După finalizarea marșului, cu toții s-au oprit la o terasă pentru o binemeritată hidratare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER