Conectează-te cu noi

....

Recomandări

Dej24.ro – De 2 ANI ”SCRIEM ISTORIA ZI DE ZI” alături de voi – ANIVERSARE

Publicat acum

pe

....

Site-ul de știri Dej24.ro, una dintre principalele surse de informare ale dejenilor, împlinește astăzi, 19 februarie, doi ani de la apariția pe piața locală.

....

Așa cum spuneam și anul trecut, site-ul de știri Dej24.ro a apărut din dorința de a ține dejenii informați 24/24, 7/7. Cele mai importante știri din zonă, dar și informații în premieră și exclusivități pot fi citite, zilnic, de locuitorii municipiului Dej și nu numai. De pe site nu lipsesc interviurile cu cele mai importante persoane din oraș și nici reportajele cu locurile și tradițiile din zonă.

Mii de dejeni ne aleg zilnic și răsfoiesc materialele Dej24.ro, parcurgând informații de calitate și știri din domenii precum administrație, eveniment, social-cultură, sport, politic sau național. Datorită vouă, cititorilor noștri, Dej24.ro a devenit una dintre principalele surse de informare din municipiu.

Nu o spunem noi, ci un sondaj de opinie realizat cu câteva luni înaintea alegerilor locale din 2016, de către ROM-INFO SONDAJ. Dej24.ro ocupa la acel moment un onorabil loc doi în rândul surselor online de informare ale locuitorilor din Dej și din împrejurimi, aflându-se în fața altor ziare cu o vechime mai mare (ex: someșeanul). De asemenea, în clasamentul general (incluzând toate instituțiile media – radio/TV/online), Dej24.ro surclasa unul dintre cele mai vechi posturi de radio din oraș (Radio Stil), dar și o televiziune națională (Agro TV). Facem mențiunea că acest sondaj este relativ vechi și – ținând cont de creșterea fulminantă a site-ului, de la înființare și până în prezent – putem spune încrezători că cifrele noastre au crescut cu siguranță de atunci și până în prezent.

Aprecierea voastră și colaborarea excelentă avută cu toate instituțiile cu care avem contact direct sau indirect pe teren ne fac să fim mai buni în fiecare zi, astfel încât să vă putem oferi doar informații corecte, verificate, de interes pentru comunitate. Acum, la ceas aniversar, ne propunem să fim la fel de obiectivi, să analizăm în continuare imparțial evenimentele din Dej și din zonă și să ”scriem istoria zi de zi” alături de voi.

Mulțumim că ne citiți și sunteți alături de noi! Fără voi, nu am exista!

Cu respect,

Răzvan Căucean și Dorin Cociș

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER