Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dejeanca Cristina Beldean Moșuțan, premiul I la Festivalul Național de Romanțe “Crizantema de Aur” – FOTO

Publicat acum

pe

Artista Cristina Beldean Moșuțan, din Dej, a obținut Premiul I la Festivalul Național de Romanțe “Crizantema de Aur”, ajuns la ediția cu numărul 53.

La celebrul festival care a avut loc la Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgoviște, dejeanca Cristina Beldean Moșuțan a interpretat romanța maestrului Titel Popovici, ”Ce fel de om ești tu?”. Juriul – format din personalităţi ale vieţii muzicale din România – a fost fascinat de interpretarea dejencei și i-a acordat Premiul I.

”Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc juriului, mulțumesc orchestrei! O zi minunată din viața mea! Felicitări speciale organizatorilor pentru eforturile depuse, de a continua acest festival cu tradiție, cel mai longeviv festival de romanțe din țara noastră! Victoria este a tuturor celor implicați”, a declarat dejeanca Cristina Beldean Moșuțan.

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei ”Crizantema de aur” – desfășurat sub patronajul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO – este cel mai longeviv festival muzical din România, care se desfăşoară neîntrerupt din anul 1968, cu scopul promovării romanţei ca gen muzical de patrimoniu al culturii naţionale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER