Conectează-te cu noi

Eveniment

Dejeancă ţinută ostatică în Spania timp de peste un an. Cum au scăpat-o poliţiştii de propriul partener de viaţă

Publicat acum

pe

loading...

Un român este acuzat de poliţia spaniolă că şi-a sechestrat iubita mai bine de un an, în localitatea Almeria. Femeia a fost închisă în casă şi împiedicată să ia legătura cu familia din România. Tânăra era bătută, abuzată psihic şi forţată să stea închisă alături de cei doi bebeluşi ai cuplului, două fetiţe de 4 luni, respectiv 1 an şi jumătate, scrie Adevarul.

Poliţia Naţională Spaniolă a reţinut în cursul zilei de marţi, 29 mai, un român din comuna bistriţeană Rebrişoara stabilit de câţiva ani buni în Spania. Acesta este acuzat de lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorilor şi familiei.

Înainte ca bărbatul să fie arestat, poliţia spaniolă a eliberat o femeie de 22 de ani, tot româncă, originară din localitatea Dej, şi pe fiicele sale de patru luni, respectiv un an şi jumătate. Cele trei erau ţinute captive în casa în care locuiau cei doi, din Almeria, mai scrie sursa citată.

Potrivit presei spaniole, femeia nu a ieşit din casă în ultimul an decât însoţită, la fel şi cele două fiice ale sale. De asemenea, aceasta era constant bătută, ameninţată şi abuzată psihic şi nu avea voie să ia legătura cu familia sa din România.

Aceasta nu avea acces la Internet şi nici măcar la un telefon prin intermediul cărora să poată cere ajutor.

Cu mai puţin de 6 ore înainte de a fi eliberată, într-un moment de neatenţie al bărbatului, femeia a reuşit să pună mâna pe un telefon şi să-şi sune mama din România. Tânăra sechestrată i-a spus mamei sale prin ce a trecut, inclusiv că-i este pusă viaţa în pericol. Printre datele oferite, a fost şi locul unde este ţinută ostatică de aproape un an.

Conform Adevarul, mama tinerei a mers la poliţia din Dej, unde a făcut un denunţ. Poliţiştii au luat imediat legătura cu poliţiştii spanioli, care au reuşit s-o elibereze pe femeie la mai puţin de 6 ore de la denunţul făcut de mama sa în România.

 

Continuarea articolului AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER