Conectează-te cu noi

Sport

Dejeanul Adi Falub, acuzat că i-ar fi bătut pe Lemnaru și Calcan. Antrenorul neagă!

Publicat acum

pe

falub adrian

Antrenorul Universității Cluj, dejeanul Adi Falub este acuzat că își înjură elevii, îi amenință și chiar aruncă în ei cu diverse obiecte.

Prosport.ro scrie că antrenorul Adrian Falub le-a reproşat mai multor jucători lipsa de implicare şi de atitudine pe un ton extrem de sever. Tehnicianul a urlat în vestiar şi la un moment dat i-ar fi lovit pe Lemnaru şi pe Calcan. Culmea, cei doi nu au fost titulari la Braşov (ultimul meci disputat de ”U” în campionat, 0-1), Lemnaru intrând în minutul 69, la 0-0, în locul lui Castillion, iar al doilea, în minutul 79, la 0-1, în locul lui Raul Costin.

Fotbaliştii lui “U” s-au plâns apropiaţilor că Adi Falub îi înjură în dese rânduri, îi ameninţă şi aruncă în ei cu diverse obiecte.

Adrian Falub a declarat pentru aceeași sursă: ”Nu-i adevărat ce se spune, că i-aş fi înjurat sau bătut pe jucători. Au fost martori toţi fotbaliştii la ceea ce s-a întâmplat în vestiar şi pot şi ei să vă spună. Am strigat la ei şi le-am reproşat jocul slab şi atitudinea, dar nu o să îmi înjur şi nu o să-mi lovesc niciodată un elev”, a declarat Falub.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER