Conectează-te cu noi

Sport

Dejeanul Ciprian Deac și-a luat gândul de la echipa națională

Publicat acum

pe

Cu 13 goluri și 7 pase decisive, fotbalistul dejean Ciprian Deac a contribuit din plin la noul titlu obținut de CFR Cluj. Totuși, mijlocașul în vârstă de 35 de ani susține că nu se mai gândește la echipa națională, iar jucătorii mai tineri de pe poziția sa ar putea face diferența pentru echipa condusă de Mirel Rădoi.

”Din câte am văzut eu lista, cu nu știu câți jucători…, nu am fost pe acea listă, deci nu are rost să mă mai gândesc! Eu cred că în România sunt mulți jucători buni, plus că eu cred că nu mai pot ajuta naționala. Ar fi bine pentru jucătorii tineri să meargă acolo, îi va ajuta în viitor. Eu am mare încredere în generația care vine, sunt jucători talentați, care în scurt timp vor ajunge la echipe mari din Europa.

Nu voi refuza convocările, dar îmi place să fiu realist și să-mi cunosc limitele. Sunt mulți jucători peste mine, pe postul meu, care pot ajuta mai mult naționala. Man, Moruțan, Olaru, jucători foarte buni, sunt mulți. Îmi place foarte mult Petrila, mă bucur că va reveni la noi. Nu aș vrea să uit pe cineva. România are potențial și nu-mi fac probleme”, a declarat Ciprian Deac, la Digisport.

Dejeanul a debutat la echipa națională în martie 2010, sub comanda lui Răzvan Lucescu și a strâns 26 de selecții și 4 goluri sub tricolor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER