Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej – SCM Zalău, CU SPECTATORI! Cine poate intra pe stadion

Publicat acum

pe

E oficial! Turul finalei barajului de promovare în Liga a II-a, dintre FC Unirea Dej și SCM Zalău, se va disputa cu spectatori.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că a fost aprobat noul protocol medical, astfel că – după 14 luni – va fi permis, din nou, accesul spectatorilor în tribune până la o capacitate de maxim 25%. Drept urmare, primul joc al finalei barajului de promovare în Liga a II-a, dintre FC Unirea Dej și SCM Zalău, se va desfășura cu spectatori! Partida este programată sâmbătă, cu începere de la ora 18, pe Stadionul Municipal.

Conform noului ordin, accesul se va face în baza adeverinței de vaccinare (să fie trecute minim 10 zile de la rapel), a unui test PCR negativ (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test antigen negativ certificat (nu mai vechi de 24 de ore).

”Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație (…) Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv (…) În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere”, au precizat reprezentanții FRF.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER