Conectează-te cu noi

Sport

Baschetbalistă din Dej, CAMPIOANĂ cu Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – FOTO

Publicat acum

pe

O fostă baschetbalistă a LAPI Dej a devenit campioană a României cu Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, formație pentru care evoluează din anul 2019.

În urmă cu câteva zile, Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a câștigat titlul său cu numărul cinci în baschetul feminin românesc, după ce a trecut în finală de rivala CSM Satu Mare, 3-1 la general. La campioana României evoluează și Ștefania Cătinean, fostă elevă și componentă a LAPI Dej. Acesta a fost campioană, vicecampioană și medaliată cu bronz, în campionatul național și la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ).

La Dej, de-a lungul anilor, Ștefania Cătinean a fost antrenată de Laurenția Chira, Simona Cătinean și Oana Hășmășan, alături de care a obținut numeroase medalii. În 2019, dejeanca s-a transferat la Sepsi-SIC Sfantu Gheorghe, formație cu care a câștigat Cupa România și s-a situat pe primul loc în campionat la momentul întreruperii competiției din cauza pandemiei.

Anul acesta, dejeanca Ștefania Cătinean a câștigat atât Cupa României (învingând în finală ”U” Cluj), cât și campionatul, reușind astfel event-ul cu Sepsi.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER