Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dejeanul Răzvan Muncelean, CAMPION cu naționala de robotică, în India – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de robotică a României, din care face parte și dejeanul Răzvan Muncelean, a obținut locul întâi la Campionatul Internațional de Robotică India 2023. În urma acestui rezultat, naționala țării noastre s-a calificat la Campionatul Mondial care va avea loc în Houston, USA.

Campionatul Internațional s-a desfășurat în perioada 9-12 martie 2023, în Pune, Maharashtra, India. În cadrul campionatului au fost prezente 83 de echipe de robotică din India, Rusia, Kazakhstan, Israel, Argentina și România.

Competiția a început cu 57 de meciuri de calificare, fiecare echipă a jucat câte șase meciuri de calificare împreună cu o altă echipă selectată random.

”Pe parcursul calificărilor am avut parte de atacuri cibernetice asupra rețelei pe care o foloseam pentru a comunica cu robotul și pentru a-l controla. Au reușit să ne oprească din a controla robotul în patru meciuri din cele șase. Cu toate acestea, abilitățile noastre, cunoștințele, ideile spontane și determinarea, ne-au ajutat să rămânem pe primul loc. Semi-finalele si Finalele s-au desfășurat normal și am reușit să câștigăm toate meciurile”, a explicat Răzvan Muncelean.

Dejeanul a mai afirmat: ”Am demonstrat pentru a treia oară în acest an că țara noastră este cu adevărat o putere mondială în robotica destinată elevilor de liceu. Viitorul arată bine! Ce rămâne de făcut? Să ne asigurăm că îi păstrâm la noi în țară oferindu-le respectul pe care îl merită și condițiile propice pentru a putea crește în continuare.

Pe această cale doresc să le mulțumesc părinților pentru sprijinul financiar oferit și pentru că au crezut în aspirațiile mele și mi-au dat posibilitatea să mă dezvolt într-un anumit domeniu de la o vârstă fragedă”.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. ICA

    2023-03-15 la 10:06:54 AM

    Mare pacat ca mintile mari pleaca din tara condusa de incompetenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER