Conectează-te cu noi

Administraţie

Delegaţie din Le Quesnoy, vizită la Primăria Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Delegaţie din Le Quesnoy în vizita la Primăria Dej (4)

O delegație din orașul francez Le Quesnoy a fost primită oficial astăzi, 30 iunie, de către primarul Morar Costan, la sediul Primăriei Municipiului Dej.

Delegaţia, care se află în aceste zile în municipiul Dej, este condusă de viceprimarul Axelle DECLERK şi preşedintele Asociației de Cooperare Franco-Română Dora LEBLAN. Aceasta a fost însoţită de reprezentanţi ai Asociaţiei Francofonilor din Dej, preşedinte Marius Cristoreanu, dar și de vicepreşedinții Lucian Iosip şi Ligia Clinciu.

În cadrul întâlnirii oficiale, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, şi-a exprimat bucuria reîntâlnirii cu reprezentanţii oraşului şi a reiterat frumoasa colaborare între Dej şi Le Quesnoy, relaţii începute în anul 2000, benefice pentru comunitatea dejeană, pentru elevii dejeni, prin numeroasele schimburi culturale ce s-au desfăşurat de-a lungul anilor: participări la evenimente culturale, concerte, spectacole de teatru francofon sau concursuri în limba franceză.

La finalul vizitei, au fost marcaţi 10 ani de la semnarea Tratatului de Înfrăţire între cele două oraşe, reprezentanţii ambelor comunităţi exprimându-şi dorinţa de a continua şi extinde relaţiile bilaterale în beneficiul comunităţilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER