Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință de îndată a Consiliului Local Dej. Trei proiecte, propuse spre aprobare

Publicat acum

pe

CL Dej sedinta de indata

Consilierii locali din Dej se vor întruni vineri, 1 iulie, de la ora 15, în cadrul primei ședințe de îndată a noului Consiliu Local. Pe ordinea de zi se află doar trei proiecte de hotărâre.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții C.N.I. S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ”Construire bazin didactic de înot” pe Strada Nicolae Titulescu Nr. 16/D, în Municipiul Dej, județul Cluj.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții C,N,I, S.A. a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiție ”Construire sală de educație fizică școlară în cadrul Liceului Tehnologic Constantin Brâncuși”, Strada Nicolae Iorga Nr. 5, Municipiul Dej, județul Cluj.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de finanțare până la data de 1 noiembrie 2016, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor și indicatorilor proiectului și în vederea asigurării funcționalității proiectului „Modernizare străzi în Municipiul Dej”.

Dosarele cu materialele prezentate pe ordinea de zi pot fi ridicate de către consilieri, începând cu data de 30 iunie 2016, ora 14,00, de la Secretariatul Consiliului Local din sediul Primăriei Municipiului Dej – Camera Nr. 15.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER