Conectează-te cu noi

Politic

Deputatul dejean Cornel Itu: ”Proiectul privind înființarea TETAPOLIS, adoptat de Senat”

Publicat acum

pe

alegeri PSD Mica (4) Cornel Itu

Deputatul dejean Cornel Itu, candidatul susținut de PSD pentru șefia CJ Cluj, anunță că proiectul de lege privind înființarea TETAPOLIS a fost adoptat de Senat.

”Proiectul de lege privind înființarea TETAPOLIS, pe care l-am inițiat alături de colegii mei din PSD Cluj, a fost adoptat astăzi în ședința de plen a Senatului! Este o mare bucurie că ne apropiem tot mai mult de realizarea acestui obiectiv benefic pentru dezvoltarea județului nostru. În continuare, Camera Deputaților va fi camera decizională.

Este vorba de Proiectul de lege privind transmiterea unui teren din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, cu drept de concesiune în favoarea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR S.A. în domeniul public al judeţului Cluj şi în administrarea Consiliului Judeţean Cluj, prin care urmează să revină viitorului parc științific și tehnologic TETAPOLIS, ca infrastructură de dezvoltare, o suprafață de 86.333 mp.

Proiectul TETAPOLIS reprezintă un proiect major, de utilitate și interes public pentru județul Cluj, având în vedere obiectivele sale de a crea condiții pentru dezvoltarea activităților de Cercetare Dezvoltare Inovare prin oferirea unei infrastructuri moderne și prin creșterea colaborării dintre mediul economic și cel universitar”, anunță Cornel Itu prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER