Conectează-te cu noi

Politic

Deputatul dejean Cornel Itu: ”Testarea pe scară largă pentru a depista cazurile de coronavirus, unica soluție”

Publicat acum

pe

Deputatul dejean Cornel Itu transmite, printr-un comunicat de presă, că unica soluție pentru a depista cazurile de coronavirus e testarea pe scară largă.

”Guvernul trebuie să ofere condițiile necesare pentru a nu se bloca cu totul economia națională! După modelul deja aplicat în alte state, cum ar fi Coreea de Sud sau Germania, testarea pe scară largă pentru a depista cazurile de coronavirus, mai ales cele asimptomatice, este unica soluție, confirmată și de OMS și de epidemiologi.

În ultima conferință de presă susținută, directorul OMS a subliniat că prima condiție de relaxare a restricțiilor este controlul asupra transmiterii virusului, care nu se poate realiza decât în acest fel. Nu poți cere restricții la nesfârșit din partea populației, fără a face nimic pentru a prelua controlul asupra transmiterii noului virus. Guvernul trebuie să înțeleagă acest lucru și să acționeze fără nicio întârziere! Doar în acest fel vom reuși să reintrăm, treptat, în mersul normal al lucrurilor, să ne reluăm cu toții activitatea în condiții de siguranță.

Multă sănătate și liniște sufletească tuturor!”, a transmis Cornel Itu – deputat PSD Circumscripţia 13 – Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER