Conectează-te cu noi

Eveniment

Deputatul Emanuel Ungureanu cere TESTAREA tuturor angajaților DeLonghi și BOSCH

Publicat acum

pe

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu solicită Direcției de Sănătate Publică (DSP) să demareze anchete la fabricile DeLonghi și Bosch, ambele din localitatea Jucu, și să fie testați toți angajații.

”Somez public conducerea DSP Cluj să declanșeze mâine o anchetă la fabricile DeLonghi și Bosch din localitatea Jucu, județul Cluj și să ia măsuri drastice pentru protecția angajaților! Solicit DSP Cluj să testeze urgent anti COVID TOȚI angajații DeLonghi și Bosch!”, a scris, pe Facebook, deputatul clujean Emanuel Ungureanu. Acesta susține că ”nu s-au luat măsuri de protecție suficiente pentru angajați”.

Declarația deputatului Emanuel Ungureanu, vicepreședinte în Comisia de Sănătate a Parlamentului, a fost făcută în contextul în care un angajat al DeLonghi a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, subiect despre care Dej24.ro a scris, ÎN PREMIERĂ, AICI. În ceea ce privește fabrica BOSCH, publicația noastră nu are informații referitoare la vreun caz confirmat de coronavirus.

Deputatul a mai publicat și mesajul unui angajat DeLonghi, care spune că îi este frică să meargă la muncă, întrucât în secția în care acesta operează, lucrează cot la cot peste 40 de angajați (*vezi mesajul pe pagina de Facebook a deputatului).

Astăzi, Ungureanu a transmis un nou mesaj.”Ca vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților am datoria publică să protejez sănătatea populației, cu toate mijloacele, chiar dacă unii cetățeni nu mă vor vota pentru că ei consideră că le-am lezat interesele. La această oră, din punctul meu de vedere, autoritățile sanitare trebuie să supravegheze cu foarte mare atenție potențialele zone de răspândire ale virusului foarte contagios Covid 19. Fabricile care au sute de angajați, unii dintre ei provenind din zone „roșii” cu multe cazuri Covid, trebuie atent monitorizate. Viața are prioritate!”, a explicat Ungureanu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER