Conectează-te cu noi

Eveniment

DETALII ȘOCANTE au ieșit la iveală în cazul bebelușului găsit mort la Fodora!

Publicat acum

pe

Detalii șocante ies la iveală în cazul nou născutului găsit decedat la Fodora. Se pare că pruncul ar fi fost sufocat cu o plapumă chiar de către mama sa.

Procurorii sălăjeni au dispus masura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, în cazul mamei bebelușului găsit decedat la sfârșitul săptămânii trecute în localitatea sălăjeană Fodora. Mai mult decât atât, aceasta nu are voie să părăsească limita teritorială a județului Sălaj.

În ceea ce privește măsurile preventive luate în cauzele instrumentate de procurori, la data de 4 iunie, duminică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpata Blăjan Daniela Nicoleta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, faptă prevazută și pedepsită de art. 188 alin. 1 C.p. rap. la art. 199 alin. 1 Cod penal.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că în cursul lunii februarie 2017, a aruncat peste fiica să în vârstă de două luni, o plapumă, după care a părăsit locuința, iar când s-a reîntors după o perioada de timp, aceasta decedase.

Prin ordonanța din data de 04.06.2017 s-a luat măsura controlului judiciar față de inculpata Blăjan Daniela Nicoleta, pentru o perioada de 60 de zile, de la data de 4 iunie până în data de 2 august, inclusiv, instituindu-se obligația acesteia de a nu depăși limita teritorială a județului Sălaj.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale. Precizăm ca punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Vă reamintim, sâmbătă, 3 iunie, un bebeluș a fost găsit decedat, în circumstanțe suspecte, în localitatea Fodora.

În urma apelului la 112, zona a fost împânzită de polițiști și criminaliști. Trupul neînsuflețit, găsit într-o păturică, se afla într-o anexă gospodărească din localitatea Fodora.

Detalii suplimentare AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER