Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Detectoriștii de metale din Dej, Negrilești, Cireșoaia și Beclean, întâlnire cu reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud – FOTO

Publicat acum

pe

....

Sâmbătă, 1 iunie 2019, a avut loc întâlnirea reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bistrița” al judetului Bistrița-Năsăud, prin echipajul pirotehnic și posesorii de detectoare de metale autorizați din județ și nu numai.

Întâlnirea a avut ca obiect conștientizarea riscurilor, prevenția și metodele legale de procedură în cazul detectării elementelor active de muniție.

....

În cadrul acestei reușite întâlniri s-a făcut și o instruire de prim ajutor, având în vedere că detectoristul se expune pericolului de multe ori, alegând deseori zone greu accesibile și cu un potențial de pericol ridicat față de zonele urbane.

Această întâlnire a strâns legături frumoase între pasiune și prevenție, au fost împărtășite experiențe proprii, idei și propuneri pentru o colaborare cât mai bună între unitatea noastră și pasionații de detecție metale”, transmit reprezentații ISU Bistrița-Năsăud.

La întâlnirea ce va fi cu repetiție în viitorul apropiat au fost prezenți detectoristi din localitățile Bistrița, Negrilești, Cireșoaia, Beclean, și chiar și din Dej, județul Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER