Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dezbatere publică, la Dej, privind modificarea programei de studiu pentru clasele V – VIII – FOTO

Publicat acum

pe

Dezbatere publica Dej educatie Adrian Oros (2)În cursul zilei de ieri, 29 ianuarie, a avut loc, la Dej, o dezbatere publică privind modificarea programei de învățământ pentru clasele V – VIII.

Adrian Oros, deputat și membru al Comisiei Permanente de Învățământ, Ştiințe, Tineret şi Sport a Camerei Deputaților, alături de inspectorul Hadrian Virgil Arion au fost prezenți ieri, 29 ianuarie, la Dej, la o dezbatere publică privind modificarea programei de studiu pentru clasele V-VIII.

La întâlnirea organizată în incinta Centrului de Afaceri au participat cadre didactice, directori de şcoli şi reprezentanți ai sindicatelor din învățământul dejean, precum şi consilierii locali Melinda Alexandru, Hațieganu Isidor, Butuza Marius şi Buburuz Simion.

Interpelările şi soluțiile propuse au fost consemnate de deputatul Adrian Oros, urmând a fi prezentate în cadrul comisiei din Parlament.

Astfel de întâlniri au mai avut loc zilele trecute și la Gherla sau Cluj-Napoca.

Mulțumesc tuturor celor care au răspuns invitației şi au venit azi (n.r. ieri) la Centrul de Afaceri de lângă Arta! Astfel de dezbateri vor mai avea loc şi în viitor, astfel ca societatea civilă să fie consultată cât mai des în hotărârile luate de decidenții politici din Parlament. Consultările, dezbaterile şi sondajele de opinie fac parte din pârghiile de bază a democrației şi pot contribui la definirea unei linii, a unei conduite în adoptarea celor mai bune soluții în sistemul educațional, şi nu numai„, a declarat Aurelian Mureșan, viceprimarul municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER